Szkolenie z serii "Uzależnienie od słodyczy – skuteczne narzędzia"

Szkolenie to nie tylko skuteczna wiedza, ale też praktyka pozwalająca wprowadzić nowe zachowania

olbrzymia dawka motywacji na kolejne tygodnie (bezcenne)

dostęp do zamkniętej grupy + kontakt z mentorem (250zł)

nagrania z warsztatów do odtwarzania w dowolnym momencie (150zł)

dedykowane ćwiczenia, materiały, grafiki (99zł)

1,5 godz. wiedzy w formie warsztatów online (150zł)

3.

4.

5.

2.

1.

Wartość materiałów jednego modułu 668zł

Aktualna cena jednego modułu 99zł

Wybieram 5 szkoleń

Promocyjna cena za jeden moduł 69zł

(w zestawie całego szkolenia składającego się z pięciu modułów)

Dostajesz

Utrzymanie nowych nawyków

Wejście w indywidualny model odżywiania

Zmiana zachowania

Odzyskanie kontroli nad swoimi zachowaniami

Zatrzymanie procesu

Skuteczny, autorski 5 stopniowy model odzyskiwania kontroli nad jedzeniem

1.

2.

3.

4.

5.

Dokładny plan warsztatów składających się z serii 5 szkoleń

Chcę poznać plan szkoleń

Skuteczna zmiana

nawyków

żywieniowych

Dla kogo jest to szkolenie?

Osób jedzących pod wpływem emocji

Osób zajadających stres

Osób z zaburzeniami odżywiania

Osób z insulinoopornością lub cukrzycą typu 2

Osób z nadwagą lub otyłością

Specjalistów dietetyków, żywieniowców, psychodietetyków, psychologów, lekarzy czy pielęgniarki…

Mikołaj Choroszyński

Prowadzący

Dietetyk, psychodietetyk, badacz, wykładowca akademicki i autor bestsellerowych publikacji poświęconych odżywianiu. Specjalizuje się w dietetyce klinicznej, współpracując z osobami z wielochorobowością dietozależną. Autor pierwszej na polskim rynku książki o diecie przeciwdziałającej chorobom neurodegeneracyjnym „Dieta MIND. Sposób na długie życie” oraz zawierającej przepisy i uniwersalne triki publikacji „Zachować zdrowy umysł i ciało”. Jest także autorem setek artykułów dla portali i czasopism branżowych. Sprawnie porusza się w obszarach psychodietetyki, czego efektem jest cały system skutecznych narzędzi do pracy nad uzależnieniem od tzw. comfort foods (jak słodycze, słone przekąski czy dania fast food), od maja prowadząc webinaria w tym zakresie. Jako wykładowca na swoim koncie ma 14 przedmiotów związanych z dietetyką, żywieniem i psychologią. Jego pasją jest badanie wpływu diety na długowieczność i funkcjonowanie mózgu.